Sumber : http://www.firdauskasim.com/2011/07/tutorial-memasang-iklan-nuffnang-dengan.html#ixzz1isBYJbNd http://www.nuffnang.com.my/help/find-ticket ).

Isnin, 23 Mei 2011

ape yang perlu diketahui si jejaka tentang jejaki a.k.a girls

bermanja-manja..

 bunyi macam kuceng x?..miaw2...haha...mungkin xsmua la gadis2 di lua sana manja..dan sebagai sorang lelaki gagah perkasa anda kene taw yang manja begitu subjektif..sama la macam cantek,.walapon pada zahirnya ada beberapa gadis yang xdapat tunjukkan sifat tu di depan para jejaka..lelaki perlu tau..bahawa gadis idanmkan sesuatu yang manja dan boleh share same2..

mahu dipujuk..
macam ngengada je..tapi normal la..gadis merajuk dan mahu dipujuk..hal ni disebabkan hormon terlebih..tak2..tipu..ni kerana gadis nak pujukan mesra dari lelakinya..tapi!..pastikan pujukan tu iklas dari hati yang tulus dan suci..hehe

kejutan..surprise!..

xsemestinya buat kejutan sampai sakit jantung makwe2 ko..tapi kejutan istimewalah..spesel..jangan buat gadis tertanya2 dengan menyorokkan sesuatu perkara tu..nanti berdebar2 xtenang hidop c gupren...ni buatlah kejutan besday ke..makan malam ke..main2 ujan macam citer hindi ke..lari2 keliling pokok..bergolek2..jatuh gaung...mam..eh..xdela..kejutan la..spesel gitu..

perhatian..

semua gadis nakkan perhatian dari bf nye..kan?..perhatian tu xsemestinya c lelaki mengawasi gf ngan ketat sampaikan nak beli sayur pon die nk ikot..yang ni silakan trajang kuat2..tapi bagi perhatian dengan menunjukkan rasa tanggungjawab..bantu c dia dalam kesusahan...so suwit...

kesetiaan..

xsemua kan kapel2 lua sana percaya 110% kt kapel masing2?..ini kene tengok pada isi hati masing la..sang lelaki jangan la teruskan aktiviti menjadi buaya tembaga mencari 1000 wnita sedangkan gf anda d depan mata anda..stop la sakitkan hati gadis tuh..weii..gadis ingat kau selamat?..xde nye ngan ak ni..behentila bermuka2 berdrama agar disayangi..beeing urself is better kan?..

kaseh dan sayang..
mungkin ade yang xpandai nak luahkan perasaan sayang tapi tipula zamn sekarang kan?.macam ni..letakkan kaseh sayang kamu kepada keiklasan kamu tu kat gadis..baru rasa disayang2..


melindungi..

bukan bermakna bawak payung nak melindungi gadis dari panas terik matahari..sebagai gadis..mereka perlukan perlindungan dari lelaki..betol x?..yang c lelaki jangan plak wat derk je ngan awek tu..ambil kesah la sal keselamatan c gadis..


sokongan..

sokongan dari bf amatla bermakna buat gadis..jika kamu taw ape yang gf kamu tuh minat, jangan kamu cube2 nak halang tapi bagi kebebasan tok die buat pilihan utk meneruskan cita2nya..ha..tang tu la gadis nakkan sokongan bf..setiap ape yang kuar dari mulut bf tu bagi semangat kat gf taw..jadi i sokong u 200%..


menerima dirinya seadanya..

tiada yang sempurna..percayalah..pasti ade slekk nye..tapi!..menerima diri c gadis seadanya penting bagi gadis dalam menilai cinta jejaka terhadap dirinya..apa yang penting kerjasama..eh..ni tagline wonderpet..ape yang penting..ilah keiklasan mencintainya dan bukannya menilai kecantikan rupanya..


jadi..pda lelaki di luar sana..kalau anda rasa nk praktikkan..boleh..xnak pon boleh..xde masalah..ak cume tolong je kuarkan idea dari majalah pahtuh buat ayat2 sendiri tok meng info kan klian semua..kerana kalian begitu berharga...


papai..


...........................................

.....................................

...............................

.........................

....................

............

........

....

..



                                        

Tiada ulasan:

Catat Ulasan