Sumber : http://www.firdauskasim.com/2011/07/tutorial-memasang-iklan-nuffnang-dengan.html#ixzz1isBYJbNd http://www.nuffnang.com.my/help/find-ticket ).

Rabu, 25 Mei 2011

aku akan berubah...tunggu..dan..tunggu..

banyaknye yg aku perlu blaja sal dunia blog ni..ye la..baru nak masuk 2 bulan blog ak terbina...baru lahir je..huhu...ak suke gle terjah2 blog orang..jadi silent reader..suke la..phtu follow orang..hehhe..ak suke follow orang dan ak sangat2 xsangka weh rupanya ada jgk sorang blogger neh jenis xkesah follow orang..hehe..ujang..tu la nama die...law ujang ada terbaca, jangan marah ye sebab mention nama ujang kt cni...peace....

ak ni ade masalah..berat2 punye masalah..camne nk bagi gambo ak tuh kecik?..besau gedabak...wahahaha..malu pon ade..lau lawo xpe..ni..alahai..konpem orang muntah tengok..

xpe2..ak akn pertingkatkan prestasi dan mengurangkan kontrovesi..eh..mningkatkan wajh blog ak dr semasa ke semasa..dah xupdate dah...dok ngadap laptop phtu tukar2 wajah..dia boleh bertukar wajah..mungkin satu hari nnti akan jadik cool ke..hehe..sape tau...perasan sorang2 xpe kn?..heheh..

3 ulasan:

  1. tak sabar nak tengok perubahan nana nanti ;)
    all the best!

    BalasPadam
  2. ieyzajamil : heheh..tenkiu2..nnti nana betukar wajah..haha..amk ms..
    adam : hi adam..tq (n_n)

    BalasPadam