Sumber : http://www.firdauskasim.com/2011/07/tutorial-memasang-iklan-nuffnang-dengan.html#ixzz1isBYJbNd http://www.nuffnang.com.my/help/find-ticket ).

Isnin, 23 Mei 2011

blog aku xco0l and xh0t macam anda..

bile ak nengok blog ak kan2..ak ase macam nk ketawa dan gelak kuat2 smpai pecah usus..biar tercabut..nak tau kenapa?..

sebab blog ak macam minah2 jiwang..macam poyo sket(walhal xpon), macam gedik smacam, phtuh macam girlish..sopan santun, lemah lembut, manja, comey(prasan boleh?)...hah..maca,2 lagi lah..padahal sama sekali ak xmacam tuh..360 darjah bebeza ngan sifat sebena ak..melihat kepada blog..mesti orang rase ak ni alaalalalala...manja..pink2 coror segala..huh!..

nak habaq mai..ak bukan macam tuu..ak ni sebenanye sempoi..xsiyes..beng..ong..gile2, dahtu macam jantan..kasar..

ak saje pilih kaler pink sebagai tema utama sebab ak tengok macam tenang jep..bile bkak, mase tengah ngantuk..trus bukak luas2 mata ak...sebab kaler bright..

konsep pink jugak boleh mengajar ak menjadi lebih lembut selembut kapas muka atau kain sutera kedai kak su kau..

lau baju2 ak..rata2 ak memiliki baju berwarna(skema) itam legam..grey..koko dan sekutu dengannya..mana ade baju pink neh..ade pon satu la..tu pon coz terpengaruh ngan membe yang pkai kaler pink..jadi ak beli la satu..nak nampak macam gugurl sket...

kaler itam pink=cantekk..

nampak macam rock2 ala avril lavigne zaman sekarang..dulu skull je keje dak ni..ak suke2..hehe..

tu je entri kali ni...nak menyatakan perasaan sedih dan kuciwa sebab blog ak punyer xmacam orang lain yang cool dan hot ..

blog ak orang nak jejak pon rase geli je..pink!..hah...biala..nak buat macam mana kan...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan