Sumber : http://www.firdauskasim.com/2011/07/tutorial-memasang-iklan-nuffnang-dengan.html#ixzz1isBYJbNd http://www.nuffnang.com.my/help/find-ticket ).

Khamis, 15 September 2011

i'm fall in love wit...somebody!

rajinnye ak..ade kemajuan,,..rajin mengupdate blog malam2 begini..hahaha..tajuk pon macam ade umphh je..haha..im fall in love..wit someone...for  many times...wit somebody i've admire..i love you...edward cullen a.k.a robert pattinson...since im watching ur movie...i can't control myself to fall in love wit you..

alamak! bercintan cintun...berperasaan terhadap artis lah plak ak neh..tp siyes ak cakap..ak jatuh cinta dgn dia...kenapa?..kenapa dia?...sebab dia sungguh hot sampai ak xtau nak cakap..hensem..gojes..berbakat..yela...as model, actor, singer and produser..gojes bukan?...i love you..yang paling ak suka kt mamat ni..his smile..and his eyes..when he look at me oh no...look at his gf la...bella swan a.k.a kristen steward..so ohsem!..pandangan mata mamat ni sangat romantik! ak suke! ak suke! macam maskot ribena plak...senyuman..ow...boleh buat ak cair 100% ...xpecaya?...tengok la sendiri...
                             
                              

walapon die ny have a messy look, grudge style and whatever...hurm...itu sama sekali xmemadamkan perasaan ku padanya....bertuahnya kamo robert...sebab ade peminat macam ak...hahaha....segalanya bermula ngan siri twilight yang ak ambik beberapa buln lepas..ak biarkannye dalam laptop..ak hampir2 malah ak telah mendeletekannya..tapi ak restore balik n see...best gile citer ni..ak tengok berulang kali...sampai ak dah boleh hafal skrip satu2..ni lau ak dipaksa(ceh) berlakon, sure dapat ni...haha! sampai skg ak sedang memburu siri ke2  ( new moon) dan ke 3 ( eclipse)...terbaru..ke 4..breaking dawn part 1 dan akan direlease jgk part 2 katenye..kalau tipu ak xtw...

                               
                                 

                                     
                                     


                           

ak salah satu dari ribuan malah jutaan peminat robert kt dunia ni...gosip2 mengatakan dia neh kapel ngan bella swan...tapi ak xjeles..sebab dorang sangat2 secocok dan hot bersama!..ak sokong!...i' m damn in love wit you....robert... 

                         


                         

Tiada ulasan:

Catat Ulasan