Sumber : http://www.firdauskasim.com/2011/07/tutorial-memasang-iklan-nuffnang-dengan.html#ixzz1isBYJbNd http://www.nuffnang.com.my/help/find-ticket ).

Isnin, 3 Oktober 2011

tekanan kehidupan

agak lama jugak ak x update ak punyer blog..lupe ak ade blog..sekrang ak selalu tension la..stress nye...kenapa banyak masalah sekarang ni..nak luahkan kt orang...konpem orang bosan...

so ni lah dia medium luahan hati yng paling utama pilihn ak...sekurang2 ny bila ak menulis, stres tuh boleh ilang sket..xbanyak pon xpe..sket pon jadi lah..sekarng ni ak xtaw kenapa..ape yang merasuk ak..ak jadik sakit hati ngan muka sendiri..pelik bukan manusia ini..

bila ak tengok je cermin..ak terus jdi geram..nak marah..ak rasa macam muka dah teruk..jerawat naek dengan banyak..ak lagi stres..ak rasa muka makin gelap..rasa hodoh gile..memanglah muka ak dah tersedia xlwa..tapi rasa semakin xlwa..

lepas tuh stres ngan subjek2 killer sem ni...ramai yang kena repeat..ak pon takot jugak bile stu kelas ngan ak budak2 repeat..dh la ak kena amik statistikk sem ni..rasa bebal semacam je..padahal benda tuh senang tapi ak xtaw kenapa ak xboleh nak terima nombor2 tersebut..lecturer plak orang arab..lagi stres..dia punya dialek ak xberapa nak paham..main ngan ak ni rabun..ape pon xnmpak bila dia suruh ak buat latihan..ak main tiru je..

macam mana nak lulus cmni..sbjek ni ak xmntak banyak..lulus pon jadila...ak cuma xnak kena repeat je..lagi satu..masalah rambut gugur..AIYO....stres..asal sikat rambut je..penuh rambut gugur..macam berpenyakit plak..kuat berfikir kot..xpe2..balik cuti nanti..tau la ak nak solve camne..ak potong pendek je nnti...xlarat nak jaga..makan ak pon xterjaga sekarang..sekali sehari je makan nasik..tu pon kalau makan..kadang2 k langsung xmakan...ntah kenapa..xde mood cmpur plak ngan malas..sbulan dok kt kampus..xpenah sekali pon ak study...buku ak xusaha nak pegi carik..ak malas..dan...ntah..kena buat skrip tok role play lagi...lemah betol...ak mls sebenarnya...masa yg ade macam tak cukup je...mintak tambah boleh??

macam xde semangat je ngan kehidupan..sapela yg mampu ubah ak...ak dah xmampu nak ubah diri sendiri..ak letih ngan diri sendiri..masalah betol...ak asik pk sbjek yg ak xambik lagi..ak tengok member2 susah payah je behempas pulas ngan subjek tu..masak...xsuke ak...nak kena jadi chef of department tuh...ak nak berubah..tapi xtaw bila...bila semua dah ok dan back to normal kot..ak rasa macam nak pegi spa..pegi refreshment je supaya ak jadik tenang..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan