Sumber : http://www.firdauskasim.com/2011/07/tutorial-memasang-iklan-nuffnang-dengan.html#ixzz1isBYJbNd http://www.nuffnang.com.my/help/find-ticket ).

Jumaat, 3 Ogos 2012

red warrior!

hohoi... bola oh bola... aku dah dapat jadual perlawanan bolasepak .. hihi.. 

22/8/2012 - KELANTAN VS TERENGGANU 
25/8/2012 - KEDAH VS KELANTAN
28/8/2012 - ATM VS KELANTAN 

kesemua perlawanan ni adalaah pada hari raya ini .. jangan lupa saksikan walau dimana anda berada.. xkisahlah .. yang pergi stadium ke , yang tercongok depan tb umah ke ... yang penting tanamkan sifat red warrior dalam diri ye! bagi semangat sikit kat pemain2 kelantan tuh.. 




barulah diorang semangat nak berentap... kepada pemain red warrior , i wish all of u all the best dan saya harapkan kemenangan dari kalian! hoyeh! usaha~

sebelum perlawanan start , kalau ditakdirkan aku dapat duit raya , aku nak beli jersi kelantan ! hahaha.. siap nak letak nama lagi kat belakang .. tunggu duit masyuk jela sebab sekarang dah pokai.. haha..



xsabar nak saksikan perlawanan bola nanti~

    
stadium yang sentiasa dipenuhi lautan merah!


saksikan mereka








3 ulasan:

  1. Di dalam hati ada pelita,
    Indahnya pelita memberi hati cahaya,
    Ampun maaf zahir dan batin dipinta,
    Nak ucap jugak selamat hari raya ^_^
    Anata ga inakute sabishii desu :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahah... sori des baru buko blog..

      Padam